ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ - ΓΟΛΓΟΘΑ - ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ - ΒΗΘΛΕΕΜ - ΑΓΙΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ

€240


Αναχώρηση: Σάββατο, 4 Απριλίου 2020
Επιστροφή: Κυριακή, 5 Απριλίου 2020


1η Μέρα - Σάββατο 14 Μαρτίου 2020
Συγκέντρωση των εκδρομέων στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς στις 03:00 το πρωί και αναχώρηση με το λεωφορείο για το αεροδρόμιο της Πάφου. Αναχώρηση του αεροπλάνου στις 06:30 το πρωί και άφιξη στο Τελ Αβίβ στις 07:05. Ακολούθως επιβίβαση σε πολυτελές λεωφορείο και πρώτη μας επίσκεψη ο τάφος του Αγίου Γεωργίου στη Λύδα. Ακολούθως για την Αγία Πόλη Ιερουσαλήμ, όπου θα αρχίσουμε το προσκύνημα στον Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου, στην Αποκαθήλωση, τον Γολγοθά, το παρεκκλήσιο του Εκατόνταρχου Λογγίνου, Μη Μου Άπτου, Διαμερίσαντος τα Ιμάτιά μου, τον τόπο της ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, την Αγία Κολώνα της Φραγγελώσεως. Ακολούθως λίγος χρόνος ελεύθερος και μετά θα περπατήσουμε την οδό του Μαρτυρίου, θα επισκεφθούμε τις φυλακές του Χριστού, το Πραιτώριο και τον τόπο της προδοσίας, Όρος των Ελαιών, την εκκλησία του Αγίου Στεφάνου και τον Θεομητορικό Τάφο της Παναγίας στη Γεσθημανή. Ακολούθως για το ξενοδοχείο στη Βηθλεέμ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Μέρα - Κυριακή 15 Μαρτίου 2020
Πρωινό και επίσκεψη και εκκλησιασμός στη βασιλική της Γεννήσεως του Χριστού. Προσκύνημα στο Αστέρι και στη Φάτνη, καθώς και στους Τάφους των Νηπίων. Στη συνέχεια στην Ιερά Μονή των Ποιμένων και ακολούθως για την Ιερά Μονή Αγίου Λαζάρου, Μάρθας και Μαρίας. Στη συνέχεια για τον Ιορδάνη Ποταμό όπου θα γίνει η βάφτιση των προσκυνητών. Ακολούθως για την Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου.

Χρόνος ελεύθερος για λίγη ξεκούραση και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. Αναχώρηση του αεροπλάνου στις 19:00. Άφιξη στην Πάφο στις 19:35 και επιβίβαση στο λεωφορείο για τη Λάρνακα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
€240

Στην πιο πάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται:

* Αεροπορικό εισιτήριο Πάφος - Τελ Αβίβ - Πάφος.
* Μεταφορά από Λάρνακα - Λεμεσό - Πάφο και επιστροφή.
* Φόροι αεροδρομίων.
* Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* με δείπνο.
* Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
* Συνοδό / Ξεναγό.
* Φ.Π.Α.
* Επιτρεπόμενο βάρος: Βαλίτσα ώμου (σχολική) 5 κιλά.

Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει:

* Ό,τι δεν αναφέρεται πιο πάνω ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
* Αχθοφορικά, ποτά και φιλοδωρήματα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.:24661590
Τηλ.:24633601
Φαξ.: 24661588
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διευθυνση

Λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντίου 2
Λειβάδια - Λάρνακα
Κύπρος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΣΚΟΥ
Τηλ. 99665498