ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

€595


Αναχώρηση: 21 Απριλίου 2020
Επιστροφή: 26 Απριλίου 2020

1η Μέρα
Συγκέντρωση των επιβατών αργά το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις αναχώρηση του αεροπλάνου για το Τελ-Αβίβ. Άφιξη και ακολούθως για το ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα
Μετά το πρόγευμα αρχίζουμε το προσκύνημά μας στην αγία πόλη Ιερουσαλήμ. Προσκύνημα και ξενάγηση εντός του Ναού της Αναστάσεως, Πανάγιο Τάφο, Αποκαθήλωση, Παρεκκλήσιο του Εκατόνταρχου Λογγίνου, Μη μου Άπτου, Διαμερίσαντο τα Ιμάτια μου, τον Τόπο της Ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, την Αγία Κολώνα της Φραγγέλωσης, το παρεκκλήσιο των κλαπών και το Φρικτό Γολγοθά. Χρόνος ελεύθερος και ακολούθως θα περπατήσουμε την Οδό του Μαρτυρίου, Πραιτώριο, Φυλακή του Αγίου Πέτρου, το σπίτι των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα
Μετά το πρόγευμα εκδρομή στη Νεκρά θάλασσα, Όρος των Ελαιών. Ολοήμερος εκδρομή στον Άγιο Γεώργιο Χοτζεβά (εάν ο δρόμος το επιτρέπει), Ιεριχώ (Συκομορέα), Σαραντάριο Όρος, Ύδατα του Ελισσαίου, Άγιο Γεράσιμο τον Ιορδανίτη, Νεκρά θάλασσα, μετάβαση στον Παλαιό Ιορδάνη όπου θα γίνει η βάφτιση των προσκυνητών, Βηθανία (εκκλησία και Τάφος του Λαζάρου) και στη συνέχεια στην Γεσθημανή (Τάφος της Παναγίας), Τόπο της Προδοσίας και της Προσευχής, Τόπο Λιθοβολισμού Αγίου Στεφάνου, Κολυμβήθρα Σιλωάμ, Όρος των Ελαιών, Τόπο της Αναλήψεως και επιστροφή στα Ιεροσόλυμα.

4η Μέρα
Μετά το πρόγευμα εκδρομή στην Ναζαρέτ, Τιβεριάδα, Ιορδάνην Ποταμό. Ολοήμερος στη Σαμάρεια Φρεάρ του Ιακώβ (όπου θα προσκυνήσουμε το άφθαρτο λείψανο του Αγίου Φιλουμένου του Κυπρίου), Θαβώρειο Όρος, Τιβεριάδα, Λίμνη της Τιβεριάδος, και αναχώρηση για Καπερναούμ, Κανά της Γαλιλαίας, Ναζαρέτ (Ευαγγελισμός της Θεοτόκου) και επιστροφή στην Ιερουσαλήμ.

5η Μέρα
Πρόγευμα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τη Βηθλεέμ. Επίσκεψη στο σπήλαιο της Γεννήσεως, τους Τάφους των Νηπίων, την εκκλησία των Ποιμένων, τη Μονή του Αγίου Θεοδοσίου και τη Μονή του Αγίου Σάββα. Στη συνέχεια επίσκεψη στη Μονή του Αγίου Συμεών του Θεοδόχου (Καταμόνας), όπου και ο τάφος του Αγίου και στη συνέχεια Μονή του Σταυρού. Στη συνέχεια, το απόγευμα συνεχίζουμε για να περπατήσουμε στην Αγία Σιών, τον Τάφο του Προφήτου Δαυίδ, το Υπερώο που έγινε ο Μυστικός Δείπνος και η Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και το σπίτι του Αγίου ιωάννη, όπου εδώ εκοιμήθη η Παναγία μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η Μέρα
Εκκλησιασμός στον Ναό της Αναστάσεως. Ακολούθως χρόνος ελεύθερος για ψώνια στην παλιά πόλη, ξενάγηση εντός της πόλης Ιερών Μονών (Παναγία Σαϊτανάγια, Μεγάλη Παναγία, Άγιο Ευθύμιο). Ακολούθως αναχώρηση για το αεροδρόμιο, αφού περάσουμε από την πόλη Λήδα, όπου θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Άφιξη στο αεροδρόμιο, τελωνιακές διατυπώσεις και αναχώρηση του αεροπλάνου στις 18:45. Άφιξη στη Λάρνακα στις 19:30

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
€595 δίκλινο (κατά άτομο)

Στην πιο πάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται:
* Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Τελ Αβίβ - Λάρνακα.
* Φόροι αεροδρομίων.
* Διαμονή 5 βράδια σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα και δείπνο.
* Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
* Συνοδό / Ξεναγό.
* Ταξί για ανάβαση στο όρος Θαβώρ.
* Mini bus για τον Άγιο Σάββα.
* Φ.Π.Α.
* Επιτρεπόμενο βάρος: Βαλίτσα 10 χειραποσκευή, μήκος 55 εκ., πλάτος 40 εκ. και ύψος 20 εκ.

Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει:

* Ό,τι δεν αναφέρεται πιο πάνω ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
* Αχθοφορικά, ποτά και φιλοδωρήματα.
* Όσοι επιβάτες θέλουν βαλίτσα των 20 κιλών θα έρθουν σε συνεννόηση με τον κ. Μάριο Βοσκού.

fShare
19

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.:24661590
Τηλ.:24633601
Φαξ.: 24661588
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διευθυνση

Λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντίου 2
Λειβάδια - Λάρνακα
Κύπρος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΣΚΟΥ
Τηλ. 99665498