Οδηγίες

Οι οργανωμένες εκδρομές του Ταξιδιωτικού Γραφείου VOSKOU TOURS & TRAVEL διοργανώνονται υπό την προσωπική επίβλεψη του έμπειρου ταξιδιωτικού πράκτορα κ. Μάριου Βοσκού.

  • Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με την προκαταβολή του ποσού των €200,00 και το υπόλοιπο 21 μέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής.
  • Σε περίπτωση που θα ακυρώσετε την εκδρομή χρειάζεται να γνωρίζετε ότι:

Η ακύρωση θα ισχύει από τη μέρα που θα λάβουμε γραπτώς (επί αποδείξει) την απόφαση ακύρωσης της συμμετοχής. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε με τα παρακάτω ακυρωτικά (κατ’άτομο):

  • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 30 μέρες πριν την αναχώρηση παρακράτηση ποσού €50,00 για λειτουργικά έξοδα.
  • Ακύρωση συμμετοχής 29-15 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
  • Ακύρωση συμμετοχής 15 μέρες μέχρι την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού της αξίας της εκδρομής.
  • Όσοι θα πληρώσουν το ταξίδι τους με VISA θα χρεώνονται 3%

Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες σκι, εκθέσεις συνέδρια και παρεμβερίς διεθνείς εκδηλώσεις τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι το 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

(Συνιστούμε να προμηθευθείτε σχετική ασφάλιση, που θα σας καλύπτει, μεταξύ άλλων χρήσιμων καλύψεων, και για την περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής σε ταξίδι).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.:24661590
Τηλ.:24633601
Φαξ.: 24661588
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διευθυνση

Λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντίου 2
Λειβάδια - Λάρνακα
Κύπρος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΣΚΟΥ
Τηλ. 99665498