ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ - ΤΗΝΟ - ΜΥΚΟΝΟ

€360


Αναχώρηση: 12 Μαΐου 2020
Επιστροφή: 16 Μαΐου 2020

1η Μέρα
Συγκέντρωση των επιβατών στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς στις 02:00 π.μ. και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Πάφου. Αναχώρηση του αεροπλάνου στις 06:00 π.μ. για τη νήσο Μύκονο. Άφιξη στη Μύκονο, μια μικρή περιήγηση στο νησί και ακολούθως αναχώρηση στις 12:30 μ.μ. για τη νήσο Τήνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση στην Τήνο.

2η Μέρα
Εκκλησιασμός στη Μεγαλόχαρη Παναγία της Τήνου. Ξενάγηση εντός του χώρου του προσκυνήματος στο Αγίασμα στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής όπου βρέθηκε το θαυματουργό εικόνισμα και στο μουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Κεχροβούνιο, όπου θα προσκυνήσουμε στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου βρίσκεται το ασκητήριο και η εκκλησία και τα ιερά λείψανα της Αγίας Πελαγίας της Τηνίας. Επιστροφή στην Τήνο. Διανυκτέρευση στην Τήνο.

3η Μέρα
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για τη νήσο Άνδρο. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας όπου θα προσκυνήσουμε το ιερό της λείψανο. Ακολούθως για την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου όπου θα προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου αναβλύζει άγιο μύρο. Γεύμα στη χώρα και ακολούθως επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγίας Παναχράντου, όπου θα προσκυνήσουμε την αγία κάρα του Αγίου και Ιαματικού Παντελεήμονος. Διανυκτέρευση στην Άνδρο.

4η Μέρα
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση από τη νήσο Άνδρο για την Τήνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να πάρετε τα τελευταία αναμνηστικά δωράκια. Διανυκτέρευση στην Τήνο.

5η Μέρα
Μετά το πρόγευμα ακολούθως για το λιμάνι της Τήνου και από εκεί για τη νήσο Μύκονο. Αναχώρηση του αεροπλάνου στις 15:30 και άφιξη στις 17:00 στο αεροδρόμιο της Πάφου. Ακολούθως αναχώρηση με το λεωφορείο για τη Λάρνακα.

Τιμή συμμετοχής:
€360 κατ’ άτομο (δίκλινο)
€430 κατ’ άτομο (μονόκλινο)
€300 παιδί (στο ίδιο δωμάτιο με δύο ενήλικες)

Στην πιο πάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται:
* Αεροπορικό εισιτήριο Πάφος - Μύκονος - Πάφος.
* Φόροι αεροδρομίων.
* Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* στην Τήνο και Άνδρο.
* Εισιτήρια των φέρρυ μπόουτ για Μύκονο, Τήνο, Άνδρο.
* Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο.
* Βαλίτσα 10 κιλά και βαλίτσα του ώμου 5 κιλά.
* Έμπειρο συνοδό σε όλη τη διαδρομή.
* Πρόγευμα καθημερινά.
* Φ.Π.Α. και ο φόρος διανυκτέρευσης των ξενοδοχείων.

Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει:
* Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.
* Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά και ό,τι είναι προαιρετικό.
fShare
47

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.:24661590
Τηλ.:24633601
Φαξ.: 24661588
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διευθυνση

Λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντίου 2
Λειβάδια - Λάρνακα
Κύπρος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΣΚΟΥ
Τηλ. 99665498