ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

€400


Αναχώρηση: 5 Μαρτίου 2020
Επιστροφή: 9 Μαρτίου 2020

1η Μέρα
Συγκέντρωση των εκδρομέων στο εστιατόριο της Ριζοελιάς, δίπλα από τον κυκλικό κόμβο, στις 03:00 π.μ. και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Πάφου. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις αναχώρηση του αεροπλάνου στις 07:00 π.μ. για το Τελ-Αβίβ. Άφιξη στο Τελ-Αβίβ στις 07:45 και ακολούθως αναχώρηση για τα Ιεροσόλυμα, αφού περάσουμε από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου στη Λήδα, όπου θα προσκυνήσουμε τον τάφο και τα ιερά λείψανα του Αγίου. Ακολούθως για τα Ιεροσόλυμα. Ξενάγηση στα εντός των τειχών προσκυνήματα, Πανάγιο Τάφο, Αποκαθήλωση, Παρεκκλήσιο του Εκατόνταρχου Λογγίνου, Μη μου Άπτου, Διαμερίσαντο τα Ιμάτια μου, τον Τόπο της Ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, την Αγία Κολώνα της Φραγγέλωσης, το παρεκκλήσιο των κλαπών και το Φρικτό Γολγοθά. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε την Οδό του Μαρτυρίου, Πραιτώριο, Φυλακή του Αγίου Πέτρου, το σπίτι των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης. Ακολούθως για το ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Μέρα
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την Ιεριχώ (Συκομορέα του Ζακχαίου), Σαραντάριο Όρος, Άγιο Γεράσιμο, Σαμάρεια-Φρέαρ του Ιακώβ (λείψανο Αγίου Φιλουμένου του Κυπρίου). Ακολούθως επίσκεψη στον Άγιο Γεώργιο Χοτζεβά, Βηθανία - Άγιος Λάζαρος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για ένα ολοήμερο ταξίδι στην Τιβεριάδα, όπου θα γίνει και ο αγιασμός στον Ιορδάνη Ποταμό και συμβολικό βάπτισμα των προσκυνητών, Τιβεριάδα, Λίμνη, Καπερναούμ, Όρος Θαβώρ (Μεταμόρφωση του Σωτήρος), Κανά (το πρώτο θαύμα του Χριστού), Ναζαρέτ (εκκλησία του Ευαγγελισμού). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Μέρα
Εκκλησιασμός στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και ξενάγηση στις Ιερές Μονές της παλαιάς πόλης, Παναγία Σαϊτανάγια, Άγιο Παντελεήμονα, Άγιο Ευθύμιο, Μεγάλη Παναγία. Χρόνος ελεύθερος και ακολούθως ξενάγηση στην Αγία Σιών, στο μέρος όπου ετελέσθη ο Μυστικός Δείπνος (υπερώο), τάφο του βασιλιά Δαβίδ, σπίτι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, όπου εκοιμήθη η Παναγία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Στον δρόμο μας επίσκεψη στην ιερά μονή Προφήτη Ηλία. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η Μέρα
Πρόγευμα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τη Βηθλεέμ. Επίσκεψη στο σπήλαιο της Γεννήσεως, τους Τάφους των Νηπίων, την εκκλησία των Ποιμένων, τη Μονή του Αγίου Θεοδοσίου και τη Μονή του Αγίου Σάββα. Στη συνέχεια επίσκεψη στη Μονή του Αγίου Συμεών του Θεοδόχου (Καταμόνας), όπου και ο τάφος του Αγίου και στη συνέχεια Μονή του Σταυρού. Ακολούθως χρόνος ελεύθερος στην παλιά πόλη και στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Άφιξη στο αεροδρόμιο, τελωνιακές διατυπώσεις και αναχώρηση του αεροπλάνου στις 19:00. Άφιξη στην Πάφο στις 19:45 και αναχώρηση με το λεωφορείο για τη Λάρνακα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
€400 δίκλινο (κατά άτομο)

Στην πιο πάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται:

* Αεροπορικό εισιτήριο Πάφος - Τελ Αβίβ - Πάφος .
* Φόροι αεροδρομίων.
* Διαμονή 4 βράδια σε ξενοδοχείο 3* με πρόγευμα και δείπνο.
* Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
* Συνοδό / Ξεναγό.
* Φ.Π.Α. * Επιτρεπόμενο βάρος: Βαλίτσα 10 χειραποσκευή, μήκος 55 εκ., πλάτος 40 εκ. και ύψος 20 εκ.
* 1 βαλίτσα του ώμου 5 κιλά (σχολική).

Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει:
* Ό,τι δεν αναφέρεται πιο πάνω ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
* Μεσημεριανά γεύματα και το δείπνο της Πέμπτης.
* Αχθοφορικά, ποτά και φιλοδωρήματα.
* Όσοι επιβάτες θέλουν βαλίτσα των 20 κιλών θα έρθουν σε συνεννόηση με τον κ. Μάριο Βοσκού.
* Ταξί στο Θαβώρειο Όρος, Mini bus στον Άγιο Σάββα, μεταφορά προς και από την Πάφο (όλα μαζί €25).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.:24661590
Τηλ.:24633601
Φαξ.: 24661588
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διευθυνση

Λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντίου 2
Λειβάδια - Λάρνακα
Κύπρος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΣΚΟΥ
Τηλ. 99665498