€495

4ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ
Αναχωρήσεις:
30 Απριλίου (αργία Πρωτομαγιάς)
5 Ιουνίου (αργία Αγίου Πνεύματος)

1η Μέρα
Συγκέντρωση των επιβατών στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στις 07:15 το πρωί και αναχώρηση του αεροπλάνου στις 09:15 το πρωί για το ΤελΑβίβ. Άφιξη και μεταφορά στα Ιεροσόλυμα και αρχίζουμε την ξενάγησή μας από τον Πανάγιο Τάφο, Αποκαθήλωση, Παρεκκλήσιο του Εκατόνταρχου Λογγίνου, Μη μου Άπτου, Διαμερίσαντο τα Ιμάτια μου, τον Τόπο της Ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, την Αγία Κολώνα της Φραγγέλωσης, το παρεκκλήσιο των κλαπών και το Φρικτό Γολγοθά. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε την Οδό του Μαρτυρίου, Πραιτώριο, Φυλακή του Αγίου Πέτρου, το σπίτι των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης. Ακολούθως επίσκεψη στον τάφο της Παναγίας στη Γεσθημανή, στον Άγιο Στέφανο, στον τόπο της Προδοσίας και στο Όρος των Ελαιών. Στη συνέχεια για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η Μέρα
Μετά το πρόγευμα για ολοήμερο ταξίδι για τη Σαμάρεια - Φρέαρ του Ιακώβ (λείψανο Αγίου Φιλουμένου του Κυπρίου). Ακολούθως αναχώρηση για ένα ολοήμερο ταξίδι στην Τιβεριάδα, Λίμνη, Καπερναούμ, Όρος Θαβώρ (Μεταμόρφωση του Σωτήρος), Κανά (το πρώτο θαύμα του Χριστού), Ναζαρέτ (εκκλησία του Ευαγγελισμού). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα
Πρωινό και αναχώρηση για την Ιεριχώ (Συκομορέα του Ζακχαίου), Σαραντάριο Όρος, Άγιο Γεράσιμο, Ιορδάνη ποταμό, όπου θα γίνει ο αγιασμός και το συμβολικό βάπτισμα των προσκυνητών. Ακολούθως επίσκεψη στον Άγιο Γεώργιο Χοτζεβά και Βηθανία - Άγιος Λάζαρος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η Μέρα
Πρωινό και στη συνέχεια αναχωρούμε για τη Βηθλεέμ. Επίσκεψη στο σπήλαιο της Γεννήσεως, τους Τάφους των Νηπίων, την εκκλησία των Ποιμένων, και ακολούθως για το αεροδρόμιο. Στον δρόμο μας επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου στη Λύδα, όπου θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου. Αναχώρηση του αεροπλάνου στις 15:30. Άφιξη στην Κύπρο στις 16:15.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
€495 κατ’ άτομο (δίκλινο)

Στην πιο πάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται:
• Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Τελ Αβίβ - Λάρνακα.
• Φόροι αεροδρομίων.
• Διαμονή 3 βράδια σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα και δείπνο.
• Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
• Συνοδό / Ξεναγό.
• Φ.Π.Α.
• Επιτρεπόμενο βάρος: Βαλίτσα 8 κιλών (55x40x20εκ.) και μια χειραποσκευή (35x20x20 εκ.).
• Μεταφορά από τη Σωτήρα Αμμοχώστου για το αεροδρόμιο της Λάρνακας μετ’ επιστροφής.

Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει:
* Ό,τι δεν αναφέρεται πιο πάνω ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
* Μεσημεριανά γεύματα και το δείπνο της Τρίτης.
* Μεταφορά με μικρά λεωφορειάκια για τη Μονή του Αγίου Σάββα.
* Αχθοφορικά, ποτά και φιλοδωρήματα.

fShare
73

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.:24661590
Τηλ.:24633601
Φαξ.: 24661588
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διευθυνση

Λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντίου 2
Λειβάδια - Λάρνακα
Κύπρος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΣΚΟΥ
Τηλ. 99665498