€500.00

6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΘΕΡΙΣΣΟ - ΑΡΚΑΔΙ - ΑΝΩΓΙΑ - ΖΩΓΙΑΝΑ

Αναχώρηση: 21 Μαΐου 2020
Επιστροφή: 26 Μαΐου 2020

1n Μέρα
Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 15:30 στο αεροδρόμιο Πάφου, αναχώρηση στις 17:30 και άφιξη στα Χανιά στις 18:40. Μεταφορά με λεωφορείο στο ξενοδοχείο «Χρυσή Ακτή». Δείπνο και διανυκτέρευση. (Όσοι είναι από άλλες πόλει θα υπάρχει λεωφορείο: Για τη Λάρνακα από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και για τη Λεμεσό από τον Άγιο Γεώργιο Χαβούζας).

2η Μέρα
Μετά το πρόγευμα αρχίζουμε την περιήγησή μας από το γερμανικό νεκροταφείο στο Μάλεμε, όπου εκεί έχουν ταφεί 4,465 Γερμανοί. Ακολούθως για την πόλη των Χανιών. Ανηφορίζουμε ανατολικά προς τη χερσόνησο του ακρωτηρίου. Επίσκεψη στους τάφους των Βενιζέλων, όπου θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα των Χανίων. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας Τσαγκαρόλω. Γεύμα στο παραδοσιακό χωριό Θέρισσος και επίσκεψη στο Στρατηγείο του Ελευθέριου Βενιζέλου. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο με κρητική παραδοσιακή βραδιά. Διανυκτέρευση.

3n Μέρα
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για τη Μονή Αρκαδίου, αφιερωμένη στους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο της Μονής. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Ρέθυμνο. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια επίσκεψη στα Ζωνιανά, όπου θα δούμε το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, το σπήλαιο Σφεντόνι με πλούσιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Ακολούθως για τα Ανώγια, το χωριό του Νίκου Ξυλούρη, όπου φημίζεται για τα ωραία υφαντά εργόχειρα. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο, όπου θα απολαύσουμε το ωραίο αντικρυστό. Διανυκτέρευση στα Χανιά.

4η Μέρα
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για τις πανέμορφες βρύσες με τα τρεχούμενα νερά. Επίσκεψη στο παραδοσιακό χωριό Βρύσες με τα πέτρινα σπίτια, όπου μπορούμε να επισκεφθούμε το εργοστάσιο επεξεργασίας γυαλιού. Στη συνέχεια επίσκεψη στη Λίμνη Κουρνά, όπου ονομάζεται και Στοιχειωμένη Λίμνη. Γεύμα στην Αργυρούπολη και επιστροφή το απόγευμα στα Χανιά. Διανυκτέρευση στα Χανιά.

5n Μέρα
Μετά το πρόγευμα επίσκεψη στην Ιερά Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγήτριας Γωνιάς Κολυμπαρίου. Η Μονή υπήρξε ιστορικής σημασίας για την Κρήτη ενάντια στη μανία των κατακτητών. Στη συνέχεια επίσκεψη στο φαράγγι του Αγίου Αντωνίου, όπου θα επισκεφθούμε το σπήλαιο και το εκκλησάκι του Αγίου και στη συνέχεια γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στα Χανιά. Δείπνο με λαϊκή ορχήστρα. Διανυκτέρευση.

6n Μέρα
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την πόλη των Χανίων. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια και αργά το απόγευμα επιστροφή στο αεροδρόμιο της Πάφου.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
€500 κατ’ άτομο (δίκλινο)
€600 κατ’ άτομο (μονόκλινο)


Στην πιο πάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται:
* Αεροπορικό εισιτήριο Πάφος - Χανιά - Πάφος.
* Φόροι αεροδρομίων.
* Διαμονή 5 βράδια σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα.
* 4 μεσημεριανά γεύματα και 5 δείπνα (εκ των οποίων το ένα θα είναι με παραδοσιακή μουσική).
* Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο.
* Συνοδός/Ξεναγός του γραφείου μας.
* Χειραποσκευή 10 κιλών.
* Φ.Π.Α. * Μεταφορά με λεωφορείο από όλες τις πόλεις για την Πάφο.

Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει:
* Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.
* Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
* Φόρο διανυκτέρευσης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.:24661590
Τηλ.:24633601
Φαξ.: 24661588
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διευθυνση

Λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντίου 2
Λειβάδια - Λάρνακα
Κύπρος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΣΚΟΥ
Τηλ. 99665498